Pallanea - Párkapcsolati Intelligencia

18 kérdés amit feltehetsz a párodnak a “milyen volt a napod?” helyett

18 kérdés, amit feltehetsz a párodnak az unalmas "milyen volt a napod?" helyett Megszokások, napi rutin, fásultság, fáradtság, unalom – ezek a szavak jellemzik sajnos hétköznapjainkat, és még rá is segítünk azzal, hogy munka után leülünk a tv elé, és elalvásig bámuljuk, vagy a facebook falat pörgetjük céltalanul, órákon át. Ennek minden, csak jótékony hatása nincsen egy párkapcsolat tekintetében. Mit tudsz tenni ellen?     Apróságokat. Például a… Tovább »

Boldog párok jelentkezzetek! – Segíts, hogy együtt segíthessünk!

Sokan teljesen elveszítették már az utolsó reményt is, nem hisznek az Igazi létezésében, és elhatározták, hogy egyedül fogják leélni az életüket. Ezért én is elhatároztam valamit. A blogomon bizonyos időszakonként bemutatok 1-1 olyan párt, akik régóta együtt vannak, boldogok, és tesznek azért, hogy ami van, az jól működjön. Talán, ha több valódi példát lát a reményvesztett, visszatérhet a fény… Tovább »

4 módszer arra, hogy visszahozd a romantikát a párkapcsolatodba

Miután egy pár már évek óta együtt él, szükségtelennek érzik életben tartani a romantikát a kapcsolatukban. 4 módszert hoztam nektek segítségül, melyeket alkalmazva a szerelem újra élni, és égni fog bennetek.     Túlságosan gyakoriak azok a kapcsolatok, ahol egykor égett a szenvedély, mostanra azonban teljesen kifakult, és a párkapcsolat egyszerű partneri viszonnyá alakult át…. Tovább »

1000 kapcsolatjavító ötlet helyett egy, ami mindent visz

Millió olyan e-book, cikk, blogbejegyzés született már, amiben ötletekkel segítenek hozzá, hová vidd randizni a párodat, mit tegyetek, ha már laposodik a kapcsolat. Ezek mind-mind nagyon hasznos tartalmak, és remélem sokan kerestek rá ilyen kifejezésekre a google-n, magam is nagyon sokat elolvastam már, de mindből hiányzik valami. Valami, ami pedig a legfontosabb. Ami a legközelebb hozza… Tovább »

Szabadnak lenni – ilyen egyszerű

szabadnak lenni, szabadság Már kislány koromban meghatározta az életemet a szabadság fogalma. Emlékszem, sokat hangoztattam, hogy én szabad szeretnék lenni. Ez a legfőbb vágyam, ezt keresem egy munkában, egy munkahelyen, a hivatásomban, párkapcsolatban, a családban, a barátoknál, szinte mindenhol. Igazán még megfogalmazni nem tudtam, mit is értek ez alatt, de abban egészen biztos voltam, hogy én márpedig szabad… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!